May 7, 2007

SARA

Hmmm...

Pri nas kahlica super uspeva. Danes sva od terapevtke dobile novo, tako zeleno in cisto otrosko kahlico=)
Le se privaditi se moramo nanjo, ker na tej pa res se ne znamo sami sedeti.
Sicer pa ze drugi dan uvajamo za doma spodnje hlacke=) ker smo seveda vecji del dneva zunaj na soncu ali celo spimo, je teh trenutkov temu primerno malo. A ko vstanemo iz postelje, najprej smuknemo iz kahlice v take res lepe hlacke=)
Mamici je malo cudna taka ritka, vsa koscena, pa nenehno preverja, ce slucajno ni ze luza okoli Sarcike... Ko se bo trdno prepricala, bo Sara tudi zunaj brez plenicke. Za dolge sprehode in potepanja bomo pa kar kahlico s sabo vzeli=)
Seveda bomo vozicek in avtosedez primerno zascitili z nepremocljivo podlogo-se dobro, da tetkice delajo v bolnisnicah in tako proracun ne trpi tako zelo.

V soboto smo gledali malo Kajo, kako rada ima smoki. In da Sara nebi samo gledala, je tudi sama pohrustala svojega. Cisto zares ga je prezvecila in pogoltnila. Mami pa je vseeno drzala slincek pod usti in cakala, da bo padel ven.
V nedeljo je po masi tetkica zato nabavila dve vrecki smokijev, da pridno treniramo.
Ker kruhek ne gre v tek, bo pa smoki krasil debato o Sarinem prvem pravem zvecenju=) In mamica vsa ponosna, seveda!

Tetkica je kupila tudi lepo blazino za na morje: tako lepo pikcasto, pisano, otrosko, da bo Sara na njej opazovala svet okoli sebe. Super je tale tetkica, ona vedno vse kupi, kar je najlepse in uporabno, vse uredi in vsega se domisli=) Mogoce pa bo dobila stalno zaposlitev pri mamici, ki je malo manj vesca v teh zadevah? Mami namrec vedno kupi kako bez majcko, ki sploh nikamor ne pase, pa kak bel prisrcen klobucek, ki ga na koncu sploh ne rabimo...

V cetrtek pa nas caka prvi obisk Lidla. Ja, prav ste slisali. V cetrtek bojo namrec prav v Lidlu prodajali za piclih 8 evrov sotorcek-sencnik za na plazo. Zaenkrat je to najbolj iskana zadeva v nasi hisi. Zelo vneto se namrec pripravljamo za morje=)

Prvic gremo ze 11.junija, s tetkico v Porec=) Manjka nam le se majska pokojnina, pa ne zaradi pokojnine same, temvec zaradi regresa. Ja, mami samo na denarcke misli!
Potem pa na lov za kopalkami za mami, kratkimi hlackami za Saro, mogoce si bo mami privoscila se kaksno krilo, Sara pa rezervne kopalke...
Sedaj le molimo za cimvec soncka, da se bo morje dovolj segrelo.

O julijskem dopustu s Tino in Ines pa kdaj drugic, ko bodo znane vse podrobnosti=)

V soboto nas caka celodneven izlet v Celovec. Po nakupih. Mami bo sicer bolj malo zapravila, Sara pa bo dobila malo osvezitve za omaro. Mogoce bi bilo dobro kupiti kar novo omaro, ker ima toliko cunj? Zapravili bomo nekaj vec kot 70 evrov, ki smo jih 'prisluzili' s prodajo starega vozicka. Pa mogoce bo tetkica se kak cent pristavila?

Ja, tetkica gre v Pariz. 17.maja in za nekaj dni, tako da sta mami in Sarcika takrat cisto frej: tudi kaksno popoldne vec se bo naslo za sprehod in potepanja, ker bo sicer doma dolgcas.

In menda se obeta celo en dan z Inco in Lovrom na morju? waw, sladoled! Inca, bomo pogledali kateri dan v dieti pride, da bomo jedli pico- pregresno. Namesto da bi hujsala, mami razmislja, kako se bo zredila=)

Kaj vse je torej pri nas novega, kaj vse se bo dogajalo... Podrobnosti in porocila seveda sledijo sproti.
No, mogoce nebi bilo slabo, ce bi v tem urniku vsegamogocega dogajanja mami nasla prostor tudi za kaksno urico ucenja? Ali pa kar dve, mogoce celo noc, kot v starih casih. Pa tudi pozabili smo ze, kako zoombijevsko je po dveh redbullih. Bo treba uredit tudi to=)

Fotke pa... sledijo tekom tega tedna, da ne boste brezveze klikali v album, bo objavljeno sporocilo. Vzame kar precej casa, namrec: sploh ce se sele na koncu spomnis, da ze nekaj casa sedis za ekranom in bi bilo cisto spotoma lahko ze vse urejeno=)

Se beremo. Do takrat pa naj vas soncek pogreje in nasmeje!
Pozdravcke od mami in njene Sare=)

3 comments:

Anonymous said...

Bravo Sara!! Res je fino, da vama kahlica tako lepo uspeva... Upam, da bo tudi Lovru, ko bo prišel njegov čas za to!

In seveda, definitivno gremo na morje!! Da se mal ogrejemo za poletje ;)
Učenje pa... sem na istem. :))

mami3 said...

Super je tale vaša punca. Pa naj še kdo reče da zaostaja v razvoju.
Mislim da je vsem pokazala svoje rožičke.

Tale tvoja sestra je pa super sestra. Spodnji post je čisto na mestu ;)

Anonymous said...

Imaš pa prebrisanko, najbrž je pogruntala : kahlica =) manj pleničk in več smokijev,dobra računica.
Pa prosim pustita še kaj v Celovcu za nas , ker se nam isto obeta konec meseca , ko se nam sprosti renta.
Prijetno čofotanje .